Bocholtz Romanum

Ontdek spelenderwijs het rijk Romeins verleden van Bocholtz en omstreken. Een geheime organisatie is er op uit om waardevolle Romeinse artefacten te stelen! Help de professor mee deze schurken tegen te houden door terug in de tijd te reizen en kennis te maken met de Romeinen die in Bocholtz en in Zuid-Limburg leefden. Leer meer over deze speciale artefacten die aan ons overgeleverd zijn, en los met deze kennis het mysterie op.

Belangrijk: Bocholtz Romanum is op dit moment nog in een vroege testfase. Alles wat je ziet en hoort kan in de uiteindelijke game anders zijn. Om feedback te geven kun je mailen naar: info@toeristischsimpelveld.nl

Wat voor een telefoon heb je nodig?

  • Android 5.0 of nieuwer
  • Dual core processor
  • 1.5 gb ram geheugen (2 gb aanbevolen)
  • 1 gb vrije opslagruimte

APK (Android 5.0+)

bocholtz_romanum_alpha.apk

Play Store

Get it on Google Play

iOS 10 of nieuwer

Helaas nog niet beschikbaar! Check later nog eens of probeer de Android versie.

Windows

bocholtz_romanum_alpha.zip

Privacyverklaring

De mobiele app Bocholtz Romanum verzamelt geen gegevens over de locatie, identiteit en de leeftijd van de gebruikers en is 100% advertentie vrij. De app dient als een voorproef van hoe de uiteindelijke app gaat worden. Als u de app van de Google Play Store of Apple App Store downloadt, dient u op de hoogte te zijn van de voorwaarden en privacyverklaringen van de desbetreffende partijen. Via de Google Play Store is het mogelijk om deel te nemen aan de open beta en feedback in te sturen. Deze gegevens bevatten geen informatie over uw identiteit, locatie en leeftijd behalve uw Google account adres en de informatie die u zelf verstuurt.